Originally Posted by White1:
My guess e ca maica-sa o paraseste pentru ca barbatul cu care se cupleaza nu are nevoie de o fiica. La fel cum si Lilja il paraseste pe Volodea din cauza lui Andrei.
|
ma-sa pleaca in tara unde umbla cainii cu covrigi in coada fiindca pe hi5, probabil, a gasit un locsor cald unde sa traiasca, facand ceea ce stia ea mai bine. fiica sigur o incurca, nu-si putea ascunde varsta. acum imi reamintesc: nu mi-a placut figura mamei. nu arata a fosta prostituata decat in scurta secventa de la plecare, cand era imbracata exact ca o curca plouata.
Lilia, a plecat cu Andrei, dar nu l-a parasit pe Volodea. nu cu sufletul, asa cum a facut boarfa de ma-sa.
ingerasii sunt dovada...
iar scurta aparitie masculina de la cina, cred ca era tatal vitreg al Liliei, tata care. cu siguranta traia din ce "producea" mama.
cazurile celor doi copii sunt reprezentative. exista mii de Lilia si de Volodea. e un fenomen social mondial pe care n-avem cum sa-l ignoram. Moodyson a vrut sa sensibilizeze opinia publica occidentala.
m-am gandit un pic in ce context s-a decis sa faca filmul asta si nu mi-a venit in minte decat faptul ca intr-un fel a fost implicat sau a avut legatura cu asemenea cazuri,ramanand marcat...
oricum, asa cum a fost prezentata in film, povestea Liliei influenteza in mod pozitiv, imaginea acestor fete, victimizarea lor fiind motiv de compasiune. cazurile fetelor rapite si sechestrate in scopul obligarii de a se prostitua sunt diferite de spetele acelora care fac chestia asta de bunavoie si despre care, nu e nevoie sa mai amintim ce parere au autoritatile din tarile unde merg s-o faca.