View Single Post
Old 06 Jun 2012, 19:24   #20
dido
Junior

dido

Sa mai zic si eu ceva?

Sau mai bine nu...Revin sa spun ca acum,la cateva zile dupa ce am vazut filmul pot judeca la rece si mai pot adauga cate ceva.Am mai spus,filmul asta mi-a stricat ziua nu pentru ca ar fi prost,nu e,nici foarte bun nu e...ci pentru faptul ca pentru unii viata poate fi o mare pacaleala...si mai ales mi-a fost foarte mila de Lilja...m-a intors pe dos...Cand a inceput filmul muzica mi-a atras atentia si cateva clipe am crezut ca vom avea parte de un film de actiune de aceea am fost complet nepregatita pentru ce avea sa urmeze...a fost un soc neplacut!Sincer eu cred ca totusi a fost exagerat pe alocuri...de exemplu faza cu cartofii scapati de gazda pe scari...daca s-ar fi aplecat sa-i culeaga probabil Lilja ar fi avut o alta soarta???Sau ca substrat denota ca si ea a avut o parte de vina pentru ce i s-a intamplat?Ca avea un sambure de rautate in ea???Filmul e departe de a fi o capodopera,este exagerat,este melodramatic si nerealist pe alocuri,grobian in detalii si fortat privitorul sa vada numai si numai raul...Parerea mea...
Iar personajul Volodea chiar m-a enervat,imi venea sa-i dau palme la un moment dat!
Faza cu ingerii a fost gratuita nu avea ce sa caute intr-o ,,fresca sociala"
Si gata!
dido is offline   Reply With Quote sendpm.gif