View Single Post
Old 06 Jun 2012, 18:22   #19
oneflyride
Veteran

oneflyride

Ce mi-a placut la Lilja 4-ever:

-Tema filmului; este una importanta si relevanta.

-Muzica, excelent aleasa.

-Duritatea,realislmul, fara ocolisuri, etc.

-Finalul, pe de o parte mi-a placut : Mesajul e pretuieste ceea ce ai , mereu se poate mai rau. Pe de alta parte,nu mi-a placut: daca ai o viata de cacat , nu incerca sa schimbi nimic , nu aspira la nimic, pentru ca vei ajunge si mai adanc in kkt.

-Prietenia celor 2. Scena visului, pe acoperisul blocului, intrerupta repede de realitate a fost excelenta.

Ce NU mi-a placut :

-Un pic prea exagerat , prea unidimensional ( O fi bine spus? ) TOATE personajele, in afara de Lilja si Volodya sunt negative , etc. Orice speranta la o viata mai buna sunt repede stinse. Si in filmele lui Bergman , sa zicem, mai gasesti ceva pozitiv, in acest film nu prea .

-Mi-ar fi placut sa vad motivele pentru care o paraseste maica-sa, un pic mai mult de caracterizare , relatia cu fiica ei, etc. Pana la urma, ea e principalul motiv pentru viata lui Lilja.

-Actorii nu stralucesc. Sa fim sinceri, ''Oksana Akinshina'' nu are o fata foarte expresiva.

-Volodya ca un ''inger pazitor'' al lui Lilja, nu stiu cat de buna a fost ideea.

Per total este un film bun , impactant si greu de uitat. Sunt de acord si cu White1 . Contextele sociale, politice si religioase puteau fi mai bine definite.

Thumbs up

Last edited by oneflyride : 06 Jun 2012 at 19:10.
oneflyride is offline   Reply With Quote sendpm.gif