View Single Post
Old 03 Jun 2012, 18:53   #28
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

cand m-am inscris in turneul acesta a fost un impuls de moment, pe care, apoi l-am regretat, fiindca eram convinsa ca nu ma pot ridica la nivelul celorlalti inscrisi, mai putin chucky (despre care stiu ca inca este in faza de acumulare) si de oneflyride, care e mai nou venit...
despre ceilalti useri nu pot sa spun decat cuvinte de lauda in ceea ce priveste comentariile lor in topicurile despre filme si la ceea ce m-am gandit de prima data a fost ca eu, o tipa de 43 de ani, nu voi rezona cu ei, mai ales din cauza diferentei de varsta, din cate stiu vag, doar Twinsen si varu sunt mai aproape de generatia mea.in plus, toti sunt barbati.
arta cinematografica ne imbie cu filme pentru toate varstele, generatiile si mediile culturale din care provenim. daca noi, spectatorii, reusim sa privim ecranul ca intr-o oglinda si sa constientizam ca viata insasi este transpusa in cinema, atunci percepem realitatea din filme ca una palpabila, pe care o putem atinge si intelege cu ochii mintii si care, ne da uneori, lectii pe care nu le putem invata decat de aici.
@dido, la 43 de ani cat ai tu, e cazul, daca vrei sa intri pe taramul cunoasterii artei cinematografice, sa asculti si sa citesti ce scriu cei cu adevarat cunoscatori...
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif