View Single Post
Old 01 Jun 2012, 22:17   #4233
chuckyfan
Guru

chuckyfan

The Human Centipede II

În mod cert, după ce termin ce scris chestia asta mă duc să fac un duș rece.

Cam asta se întâmplă când fanii ăia hardcore cer mai mult. Dacă primul film a fost "acuzat" că nu-i violent, sadic, șocant etc. , aici regizorul și-a luat revanșa. În topul meu e cu o treaptă mai jos față de A Serbian Film pe care oricum tre' să-l revăd pentru că au trecut 2 ani de la prima vizionare.

Personal, mi-a plăcut. A reușit să mă amuze dar totuși mă simt "murdar" după vizionare. Acum nu știu dacă Tom Six n-a reușit să găsească actori care să se poată exprima verbal fără să dea dovadă de neprofesionalitate sau a vrut să dea o doză de "artsy fartsy" filmului, alături de alb-negrul care devine enervant după prima jumătate de oră ( I want to see the fucking gore ).
Cel mai tare lucru legat de filmul ăsta e prezentarea personajului principal, Martin. Cred că e mai șocantă decât tot sângele și căcatul care să fim serioși, sunt din abundeță. Un om mic de statură, gras, care suferă de astm și lucrează într-o parcare ( ? ). Locuiește cu mama sa și este mare fan al filmului The Human Centipede. În copilărie a fost abuzat sexual de tatăl său, de aici și nevoia macabră a acestuia de a-și mutila organele sexuale ( șmirghel, sârmă ghimpată ). Aparent, singura chestie care-l face fericit e punerea în practică a filmului său preferat, doar că va folosi 12 oameni.

În concluzie, ăsta e cel mai bun exploitation al lui 2011. Poate unul dintre cele mai bune din ultima decadă ( alături de The Passion of the Christ al lui Mel Gibson ).
Bine-nțeles, acum urmează clasica terapie cu desene animate de la Disney și Pixar
chuckyfan is offline   Reply With Quote sendpm.gif