Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 17 May 2012, 21:31   #1372
rvn
Scorpia cinefiscalitatii
 
rvn
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,621
Originally Posted by reivan:
rvn masterCHEF scrie pe tine
as fi vrut eu! din pacate, doar experimentez.
in seara asta am gatit, ca de obicei, ceva ultrarapid, cu legumele gasite prin frigider,jambonul care incepea sa dea semne de ofilire prematura si un sos de branza facut cu smantana gasita intr-o cutie desfacuta acum vreo saptamana. traiasca marea gaselnita a conservantilor! ei ajuta ca tenul nostru sa ramana mereu proaspat si fara riduri. cred ca formulele chimice ale lor, s-au gasit in piramidele egiptene si au valorat mai mult decat mumia lui Tutankamon!
IMG_0560.JPG
IMG_0565.JPG
IMG_0567.JPG
IMG_0580.JPG
ah, dupa introducerea asta prea lunga, am uitat sa va spun ce se parpaleste in tigaie, dar cred ca este evident:
-una vanata mica-cca 100g
-unu dovlecel minuscul (as face o comparatie cu ceva, dar ma rusinez de partea masculina care intra pe-aici)
-2-3 tomate
-unu fir de ceapa verde
-2 fire usturoi verde
-4-5 sampinioane.
-verdeata- la misto.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif