in aceasta seara,m-am delectat,incercand sa gatesc, dar, respectand cu strictete una dintre retetele din arhiva mea cu decupaje din reviste. ideea a fost sa experimentez pe propria tigaie daca cei care au inventat aceste retete, au ajuns la minunatele rezultate pozate de-ti lasa gura apa, dupa cum au descris chiar ei insisi, procesul de fabricatie.
intai "poza sablon", ca sa vedeti de la ce am plecat:
IMG_0576.JPG
acum opera mea:
IMG_0561.JPG
IMG_0563.JPG
IMG_0565.JPG
IMG_0566.JPG
si concluziile dupa aceasta aventura:
-niciodata sa nu credeti tot ce scriu astia in revistele cu papa...
-ce usor este sa reinventezi un pic "pomana porcului" clasica , s-o redenumesti simplu "metoda casei" si sa nu atentionezi, macar in treacat, pe fraierii care "pun botu' ", ca porcul, devine opinca in ulei incins, mai ales daca e preistoric. asadar, daca aveti in dotare canini zdraveni si va place "crocantul", puteti incerca fara sa sovaiti aceasta varianta, daca nu, apelati ca mine, la tovarasul patruped credincios din curte. saracul, dupa atitia papuci de plastic rosi, felul acesta a fost pentru el, delicatesa delicateselor!