View Single Post
Old 12 May 2012, 13:59   #33
Rapteleum
Novice

Rapteleum

Originally Posted by Liviu-:
N-am zis ca-mi place Udrea. Culmea e ca nici nu-mi displace, mi-e oarecum indiferenta... doar ca as prefera sa n-o mai vad in politica. Boc mi-e si el indiferent, nu e genul de om pentru care as vota impotriva PDL-ului, dar cu siguranta nici genul pentru care l-as vota. Faptul ca nu suport PSD-ul si PNL-ul nu inseamna ca trebuie sa iubesc oamenii din fruntea PDL-ului. Legat de ce zice Mang ("Unii cred că îţi fac un bine dacă te pun autor pe nişte lucrări") e cam imposibil sa fii trecut in atatea lucrari fara sa-ti dai consimtamantul, mai ales cand vine vorba de publicatii de specialitate. We can agree to disagree, dar oricat de partinitori or fi aia de la hotnews (nu stiu, nu-i citesc decat rar cand imi apare de altundeva trimitere la ei) s-au adunat prea multe lucruri ca sa zici ca-s inventii si in cel mai bun caz Mang doar a fost idiot sa accepte a i se trece numele pe lucrari care nu-i apartineau, lucru care in sine e destul de grav. Nu stiu daca e valabil, dar daca lucrarile erau cumva trecute si in CV atunci e clar ca-i vinovat.

Sunt convins ca iti place de Udrea in SUBCONSTIENT.Esti indiferent de Boc? Dupa ce a guvernnat cum a guvernat sa facut si de KKO

Rusinica pentru un baiat atat de disciplinat si politicos sa afirmi cu atata siguranta ca nu iti place de alianta USL. E acelas lucru cu o delaclaratie in care ai afirma ca esti pdl-sit convins..Gotcha?
Rapteleum is offline   Reply With Quote sendpm.gif