Eu ca sa inteleg ce se petrece aici trebuie sa recapitulez.
1. Twinsen zice ca din respect pentru alti useri se uita pina la capat la filmele propuse de ei, desi cel putin la unul nu s-a uitat. Pe de alta parte, daca-i respecta in continuare pe useri trebuie sa le critice strict filmul propus si nu sa comenteze de genul "Cred ca unele filme au fost propuse la misto".
2.charles zice ca un user a plecat din turneu din cauza altui user. Eu cred ca asta spune in primul rind ceva despre userul care s-a suparat copilareste. Eu zic ca cel putin alti 8 useri inscrisi in turneu, ca sa nu-i mentionez si pe cei neinscrisi ar fi trebuit sa incline balanta spre a-l ignora pe userul care te-a suparat si a ramine sa discuti cu ceilalti. Cred ca charles a uitat sa intoarca moneda pe partea cealalta cind a afirmat ca Malombra a plecat din turneu din cauza lui Twinsen.
3. Cred ca singurul film propus la misto e Pisica alba, pisica neagra si chiar propun sa-l vedem in afara turneului, adica sa ramina ultimul de vazut, fara sa-i dam nici un fel de puncte.
In afara certurilor
4. Mie cel mai mult imi place de MinRep. Imi placea si de Windom, dar vad ca s-a suparat din nou si nu prea-mi plac oamenii care se supara usor. Totusi, daca revine, cred ca o sa-mi placa din nou de el