Mesaj de la cineva care rasufla numai ignoranta si spirit gregar, incarcerat pe vecie intr-o normalitate mic-burgheza de la care nu ai ce sa ceri catre altcineva care resipra prin toti porii doar cultura si inteligenta de cea mai inalta clasa
Am observat si aici aparitia unui personaj ce face parte dintr-o tipologie din ce in ce mai prezenta prin cate locatii forumistice: eu is cel cult, eu is cel destept, as incerca sa explic restului populatiei de ce sunt eu mai destept si mai cu motz, dar nu ma lasa gradul inalt de inteligenta, insa nu ati fi capabili sa intelegeti, prostilor care sunteti prosti si timpul meu e prea pretios sa va explic (insa il pot pierde aruncand cu noroi in stanga si in dreapta).
Inteligenta si cultura isi fac incontestabil dovada tocmai prin toleranta, rabdare si dorinta de a explica si celorlati ce eu pricep sau vad (dincolo de normalitatea mic-burheza, din care voi n-o sa iesiti niciodata).
Iar faptul ca mereu se scoate in evidenta cu orice prilej ca eu is altfel, eu is mai destept, eu pricep (oare?) iar voi puteti sa-mi pupati fundul meu cel destept si inteligent (care sigur, are alta destinatie si forma si odor decat un fund normal), ca n-o sa ajungeti niciodata ca mine, nu vine decat sa scoata in evidenta ca totul e doar o falsa declaratie, o autosugestionare.
Propun pt urmatorul turneu ca prima regula: sa nu participe decat cei ce fac parte din aristocratie ( apropo, de ce oare macar ei intre ei nu s-au invrednicit sa discute, sa se bata, sa desfiinteze, sa atace, sa apere filmele?) pt ca restul participantilor is de rahat, habar n-au ce inseamna sa vezi un film ( am vazut ca se tot vehiculeaza expresia "filme altfel". Exista vreo definitie consacrata pt asta? Daca da, mi-o explicati si mie? Sau poate "film altfel" inseamna lucruri diferite pt fiecare dintre noi?)
Is satula de aparitii la rampa doar cand le convine (sau nu la convine ca le este, vezi-Doamne, atacata bruma de cultura) "mvaiii, cum sa te plangi ca te chinui ca vezi asa ceva? habar n-ai ce diamante zac acolo" helloooo, aratati-ni-le si nouaaaa, si lasati morga de cioara filosofica).
Dar multumesc pt rasul ce mi l-a starnit ultima replica "din cauza ta a parasit X-uleasca turneul.
1, 2, 3..si

)))