View Single Post
Old 30 Apr 2012, 09:51   #167
Twinsen

Twinsen

Originally Posted by marcusARCUS:
Pai si?Postand chestia asta le oferi si mai mult "respect"? Le critici gusturile,pepushe.
As for Dancing Hawk,daca tot aveai atata "respect" pentru participanti,nu trebuia sa te iei in gura cu unul dintre ei.
Cred ca faci o confuzie intre respectul fata de persoane si cel fata de filme. Eu rar critic persoane si nciodata nu ma adresez cu apelative gen "papushe".

Originally Posted by marcusARCUS:
Ai doua alegeri (normale); ori il inchizi direct cand nu mai suporti,ori te uiti pana la sfarsit si iti spui in cap "Wow,asta a fost o prostie."
Buna idee, in felul asta putem inchide si forumul. La ce bun sa comunici cu ceilati daca poti sa-ti spui in cap parerile?

Originally Posted by charles:
insa cu din astia care refuza din start orice, care rasufla numai ignoranta si spirit gregar, forever încarcerati intr-o "normalitate" mic burgheza, nu-i chip de asa ceva.
Se pare ca atacul la persoana e sportul preferat, dar in fine nu ma deranjeaza. Cand o sa vezi filmul prospus de mine cred ca o sa ai mari probleme sa-l incadrezi in normalitate mic burgheza. Dar probabil ca oricum n-o sa-l vezi sau n-o sa-l comentezi, pe motivul ca esti prea bun sa te amesteci cu unul sau altul.
  Reply With Quote sendpm.gif