Thread: Shame
View Single Post
Old 19 Apr 2012, 17:21   #40
Lecart
Guru

Lecart

Cred ca-l ganditi prea mult, e destul de limpede la ce se refera Rusinea. Mi-a adus aminte de La Pianiste, intr-o oarecare masura. Adictia e verosimila pana la punctul in care

SPOILER

/ oricum, nu cred ca citeste nimeni 2 pagini de forum inainte de a vedea filmul, dar in orice caz /

se duce in clubul de gay, fapt care m-a derutat, ptr. ca pana atunci adictia mi s-a parut conturata si nici pe departe murdara. Inclusiv secventa in care o incaseaza (foarte lejer din punctul meu de vedere) pentru degetul buclucas.

Oricum, necesare secventele, ptr. ca altfel multe sunt absolut naturale, ca de exemplu secventa in care ii vede pe cei doi la geam. Sa vrei si tu fix asta e de asteptat pentru un barbat cu apetit sanatos.

Nu cred ca-i vorba de incest, eu vedeam asa: orice prezenta feminina (si speram sa ramana doar feminina, dar na, vezi mai sus) are rolul unei simple pasarici. Implicit, Sissy devine o simpla pasarica, iar rusinea cauzata de faptul ca-si dorea pasarica surioara l-a scos rau de pe sine (da, referinta inentionata la metrou).

Surprins am fost de faptul ca Sissy scapa, dupa ce pierduse undeva la 1 litru de sange peste limita posibila, iar omu' nostru o strangea de gat in loc sa-i preseze pe manutele vizibil despicate.

Tratat ca studiu al (dez)echilibrului de emotii, sentimente, incapacitatea de a conecta, si asa mai departe - devine poetic si mi se pare mai putin interesant decat daca il pastrez la cotele adictiei pure.

Edit:
Frate, dar seful ala, nicio treaba cu femeile.
Si Drive e un pic mai bun, ptr. ca e mai putin pretentios. Dar si Shame e bine rau.

Last edited by Lecart : 19 Apr 2012 at 17:24.
Lecart is offline   Reply With Quote sendpm.gif