Thread: Shame
View Single Post
Old 18 Apr 2012, 23:17   #39
rifa
Guru

rifa

Originally Posted by sabotage:
Mi s-a parut unele scene putin irealiste.

Sa inteleg ca Brandon era un fel de zeu , toate femelile erau lesinate dupa el ,parca le magnetiza cu privirea , se uitau in ochii ei , si gata nu mai conta nimic nici daca aveau iubit sau erau maritate ... etc . El era barbatul perfect iar toti ceilalti erau sub nivelul lui .

Mai era si scena cand Brandon isi baga mana sub fusta unei tipe .
Incearca sa faci asta in realitate sa vezi ce se intampla.
Inteleg ca arta bine, dar hai sa nu exageram .
Probabil era norocos si a intalnea numai disperate si usuratice .

Despre relatia cu sora lui.

Cred ca el simitea o afectiune sexuala pentru sora sa , oricum e clar ca se simte o tensiune sexuala in aer.
Probabil ca el considera , sexul ceva imoral , asfel el incearca s-o indeparteze pe Sissy din viata lui .
Daca considera sexul ca pe ceva normal , ceva de care nu trebuie sa-i fie rusine , un lucru natural ,nu incerca s-o indeparteze.
Chiar daca sa zicem ca ii era teama ca lucrurile nu scape de sub control
si ca s-ar putea din intampla ca dependenta lui pentru sex sa se resfranga asupra surori sale .
Pana la urma e doar sex , nu moare nimemi.
Better incest then no sister.

In scena in care Brandon se urca pe ea , ii cade prospul putin si o intreaba "What do you want from me?".
In gandul meu mi-am imaginat scena , ca va continua ,cam asa :
What do you want from me?
Do you like to suck cock ?
Then , start with this !
Wow ! , nice yummy !

Nu cred ca sora lui avea sentimente de natura sexuala pentru el , chiar daca scena de la dus a fost prelungita .
A stat cam mult de vorba cu ea la dus , nu a iesit imediat , puteau vorbi dupa aceia .
Sissy nici nu incercat sa se acopere cu prosopul , in timp ce statea de vorba cu el , chiar a aruncat prosopul inapoi.
Poate el a inteles un semnal de genul : What you waiting ,Come and fuck me !

Poate pentru Sissy nuditate e privita in alt mod , ca un lucru firesc , o nuditate non sexuala , asa se explica si scena de la dus.

What's the problem with nudity?

De exemplu nudisti care merg cu familia in campinguri , stau in casa dezbracati , ei nu simit nici o tensiune sexuala
fata de membri familiei sau o alta persoana, pentru ei nuditate este un lucru normal , firesc , sunt obisnuiti de mici .
Ceva sa produs in mintea nostra cu mii de ani in urma si am considerat ca trebuie sa acoperim anumite parti ale corpului.
Daca toata lumea de maine ar umbla dezbracat pe strada , lumea s-ar obisnui si ar devini un lucru normal.
Nuditatea este doar o perceptia in mintea nostra .

Michael Fassbender trebuia sa fie nominalizat la oscar , dar probail ca cei de la oscar erau prea "Shame" ca
sa-l nominlizeze .

Iti raspund doar la ce am subliniat si ma retrag. Se vede ca n-ai circulat mult prin vest si daca ai facut-o cu siguranta n-ai facut-o pentru aventuri de genul asta. In al doilea rand, cunosc personal tipi care au bagat mana sub fusta unei tipe in timp ce purtau o conversatie perversa si apoi si-au furat-o de la prietenul/fratele ei.

Se pare ca nu scenele sunt putin irealiste ci tu nu esti prieten cu unele realitati.

Pe de alta parte, chiar de scenele ar fi trase de par, ele se incadreaza perfect in segmentul lui McQueen si adauga o anumita dinamica si caracterului dar si povestii.
rifa is offline   Reply With Quote sendpm.gif