View Single Post
Old 18 Apr 2012, 07:13   #11
buticut
Guru

buticut

Foarte interesante cursurile de acest fel, pacat ca nu se tin si aici, undeva mai aproape de mine, chiar m-ar tenta sa particip la ele. Cand am vazut imaginea cu fata, primul meu gand a fost sa scriu ceva legat de retelele de socializare, ceva de genul ca a descoperit o poza socanta cu ea, postata de some random person, nephotoshoppata , de care nu-si mai aminteste. Stiu si eu, o poza facuta in Las Vegas cu ea imbracata in mireasa si cu un mire langa ea pe care nu-si aminteste sa-l fi vazut vreodata si apoi scenariul sa se concentreze pe cautarea tipului, care se va dovedi a nu fi tocmai usa de biserica . Ca o contradictie la povestea ta, ai putea spune ca fata e asistenta medicala or something like that, adica sa aiba o meserie care tocmai promoveaza safe sexul. Nu te-ai astepta ca o asemenea persoana sa fie atat de sloppy. La antagonisti contradictiile sunt un must, asa se genereaza si simpatia pe care ai putea sa o simti pentru ei.

Hope I make sense, I didn't get too much sleep lately .