Varu, te descurci mult mai bine decat mine sa pui in cuvinte multe dintre lucrurile pe care le-am simtit si eu, good job! La mine Melancholia e intre Shame si Drive...ce coincidenta ca top 3-ul meu e format din filme cu un singur cuvant in titlu

.
Trebuie neaparat sa il mai vad inca o data, mai ales ca primele doua dati nu l-am vazut in conditii bune si am mai pierdut multe detalii.
Pepper, nu cred ca locul in sine era problema, ca pe Brandon oricum il vedem in diverse locuri facand sex. Cand ajungi la un asemenea nivel de dependenta, nu conteaza unde si cu cine faci, atata timp cat faci si cat o faci departe de ochii anturajului tau. Cand Sissy isi face de cap, nu prea tind sa cred ca il deranja faptul ca ii era refuzata doza zilnica, mai degraba raman pe varianta cu gelozia sau pe cea ca era nelinistit ca Sissy o facea fix cu seful lui, care nu era deloc de nasul ei. La urma-urmei lui Brandon ii pasa de Sissy si luand in considerare nevoile ei, seful nu era persoana potrivita pentru ea, fiindca avea sa iasa ranita intr-un final. Cred ca acolo intervine si dragostea de frate care incearca sa isi protejeze sora, ca sa nu ajunga atat de fucked up precum era el, but oh well, she already was in her own way.
Win, fatuca aia voia un alt fel de intimacy cu el si el nu era pregatit pentru asa ceva. Pana atunci, ritualurile lui cu femeile erau doar ceva de genul: take off your clothes, fuck me, take the money and leave. Ca Marianne sa ramana ore bune cu el in pat dupa act si sa formeze o posibila relatie cu el...it was too much, era virgin in domeniul asta

.