Thread: Shame
View Single Post
Old 14 Apr 2012, 15:33   #26
Pepper
Guru

Pepper

Well, de ce sa nu-i vedem dependenta de sex ca pe o alta dependenta obisnuita? Brandon isi vede linistit de "treburile" care il faceau fericit in coconul lui pana in momentul in care persoana care-i schimba macazul in gandire prin simpla ei prezenta ii invadeaza intimitatea. Cand surioara isi face de cap in propriul lui pat, el este frustrat, exasperat ca ii este refuzata "doza" zilnica; in nici un caz nu era gelozie in scena aia, no sir. Desi putea binemersi sa plece la curve am observat ca prefera sa isi consume dependenta in apartamentul sau, departe de ochii lumii; asta face parte din firea sa organizata. Asa ca si-a zis ca macar pentru o seara se poate abate de la programul zilnic. Insa surioara vulnerabila, caci ea era cea care intr-adevar avea nevoie de ajutor, se tine de el ca o lipitoare, iar el nu se poate abtine sa nu se simta rusinat fata de ea, care-i putea afla secretul in orice moment. Cand da peste el in baie si peste cucoana cu videochatul el devine extrem de panicat...sa-mi explice cineva ce semnifica acele forme haotice de pe bluza ei dupa ce Brandon zbiara ca apucatul la ea sper ca n-am observat numai eu... Ca un junkie ce si-a constientizat dependenta isi arunca revistele si toate cele si incearca sa devina "normal" esuand lamentabil. Dupa momentul Marianne si cearta (banala din pdv al scenariului) cu Sissy, Brandon intra in sevraj si nu intarzie sa-si consume dorintele cu atata invrajbire incat transformarea se vede pe chipul lui schimonosit de disperare/desertaciune de la finalul acelui menage-a-trois.
And theeen he thinks clearly! isi da seama de egoismul sau si vede adevarata problema: Sissy strigase dupa ajutor cand el era preocupat numai de el insusi si de construirea zidului din jurul lui....dupa atatea contacte fizice nici nu ii observase semnele de pe manute
Deci mi-a placut teribil de mult