Late Autumn
Late Autumn e primul film pe care l-am vazut de Ozu si care m-a facut sa vreau sa vizionez mai multe filme de el.Mi-a placut la el sensibilitatea cu care regizorul isi trateaza personajele si cum actorii reusesc sa stoarca fiecare emotie din ele.Mi-a placut cum e filmat;simplistic,dar amestecul de culori vii este fascinant.Mi-a mai placut si umorul ocazional.Nu mi-a placut ca Ozu nu pune chiar atat de mult suflet in poveste decat in personaje,dar acest lucru nu m-a deranjat prea tare,avand in vedere ca peste aceasta chestie trec cu usurinta cand ma uit la Jarmusch.
8/10
L'homme qui aimait les femmes
Sunt destul de dezamagit de filmul asta.Nu ma asteptam de la Truffaut sa trateze psihologia femeii atat de conventional.Mai ales dupa ce am vazut Adele H.Nici povestea nu e mare lucru.E un film mai mult de consum,decat un film de arta.E bine jucat si are un scenariu OK,dar cam atat.Not mandatory Truffaut.
5.5/10
In the event that you find some certain sequences or ideas confusing,please bare in mind,that this is your fault,not ours.You will need to see the picture again and again,until you understand everything.Turn.
Last edited by marcusARCUS : 10 Apr 2012 at 15:23.
|