Originally Posted by Windom:
Originally Posted by Federico:
Ce-i cu parazitismul asta?
|
Man, as long as the result is the moon child, let the maggot fuck the nightingale, what do I care? 
|
E adevarat, daca lipeala functioneaza nu ma pot impotrivi sa nu raman cu gura cascata... dar exista ciuda asta insidioasa pe lejeritatea cu care accede la glorie autorul. Chiar nu stie nimeni despre ce vorbesc?
Originally Posted by Malombra:
ştii ce mi se pare cel mai haios în toată chestia asta? că tu teoretizezi la modul ăsta hiper-esenţialist, dar vii cu batman, unde parazitismul, vorba ta, e trîmbiţat ca reţeta zilei.
[...] tu iei o img statică dintr-un film, demonstrezi ce sublimă e , dar vrei spaţiu-timp cinematic. unde e spaţio-timpul în nemişcare?
|
Malombra, ce se-ntampla pe topicul asta nu tre sa aba neaparat legatura cu conceptia mea despre cinema pana in cele mai idiosicratice unghiuri ale ei. Dovada ca nici nu-mi plac filmele Batman, dar niste fotografii rupte din context sau hai si-o scena, doua, se mai intampla. Dar, da scena cu Jokerul despre care am vorbit mai in amonte e genul meu de cinema (bine, necestia retusurile alea de care ziceam ca sa fie implinita).
Condoleante.