Originally Posted by Malombra:
[
orice ar spune unul sau altul, nu cred c[ e lege, pentru că şi la unul, şi la altul ceea ce spun este o încercare de a teoretiza felul lor de a vedea lumea, care şi lor le scapă în mare parte, presupun. oricît de mult şi-ar inventaria ei înclinaţiile stilistice, cred că şi pentru ei rămîne o zonă de indicibil, în care nu pot spune de ce anume acel mod de organizare a imaginii poate să furnizeze acel tip de sentiment pe care îl preconizează.
|
da
Quote:
de lynch nu ştiu, am citit cartea aia, how to catch the big fish sau aşa ceva, mi s-a părut foarte sărac cu duhul,
|
nu
Quote:
mă întreb ce ai spune despre seashell and the clergyman, un clasic al avangardei. ai spune că şi acela e nociv?
|
nu stiu, nu l-am vazut
Quote:
eu, cînd îmi vine cîteodată, caut în cinema ce poate fi el şi numai el. nu cartea, nu conexiunea istorică, nu poanta, ci ceea ce îl face o treabă independentă, nu excrescenţa tehnic posibil, dar derivată, a altor moduri de expresie.
|
da. De 3 ori da. Intotdeauna am crezut in asta si am spus-o de multe ori, inclusiv din primul meu mesaj pe forum. Si Tarkovski e cu noi aici.

Si Puiu. Si... dar sunt multi...
Quote:
haha, Fed, u got to see this - niesîmţîţîi
|
Pentru o clipa intuitia mea nemediata a trecut printr-un puseu de afirmativitate, dar si-a bagat repede coada egoul si procesorul si acum ma vad nevoit sa o recuz.
Foarte misto pozele 1 si 4 ale lui M si cea a lui OdD (filmul?).
Originally Posted by Mercutio:
Nu din gicacontrism, desi e drept ca popularitatea ei exorbitanta n-a ajutat deloc, dar mie nu-mi place Marilyn. Privirea aia self-constient-narcisista de gaina turmentata imi intoarce stomacul pe dos.