View Single Post
Old 02 Apr 2012, 20:28   #4
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Ok, intre timp am dat peste film pe iutub si am zis what the heck... Din pacate nu m-a convins. Eu am o aversiune formidabila fata de fotbal, in general, dar nu asta e problema, pina la urma filmul nu e despre fotbal. E o critica adusa sistemului, cum am vazut si la Kiarostami, insa nu mi s-a parut nici pe departe a avea impactul pe care l-a avut Ten, de exemplu. Si asta pentru ca filmul abordeaza teme serioase intr-o cheie neserioasa. Da, unele faze te fac sa zimbesti, insa avem parte si de o doza sanatoasa de umor tembel si situatii destul de penibile (vezi episodul cu posterul ala tras peste fata sau momentul in care soldatul face pe comentatorul pentru fete. Care fete se comporta de parca s-ar petrece a doua venire a lui Hristos pe stadionul ala si nu un meci de fotbal. Iar episodul cu tipa care se intoarce pentru... capra soldatului, c'mon...
Nu poti sa iei in serios pe fata care acum se da de ceasul mortii datorita gravitatii faptei comise (vorbesc aici de fata-soldat, in autobuz), pentru ca in momentul urmator sa rida strengareste si sa o consoleze pe cealalta, ca poate au sansa sa se povesteasca intreaga noapte... Apoi soldatii se imblinzesc si iau scaparatori in mina (apropo de soldati, jocul actoricesc mi s-a parut ca lasa mult de dorit). All in all, pretty shallow stuff...

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif