View Single Post
Old 01 Apr 2012, 05:04   #4200
Mercutio
Guru

Mercutio

Originally Posted by Malombra:
The Deer Hunter sau la ce naiba m-am uitat eu 3 ore?

Home
am prins aşa: o nuntă, unii care se distrează copios, altfel zis strident, cît mai vociferant, pentru că, altfel, distracţiunea e cam ingenuă şi nu merită atîta marketing năduşit. o nuntă rusească, asta înseamnă ceremonial fastuos, dansuri căzăceşti, fete cu păr blond şi drept şi cu nelipsiţii bujori în obraji, apoi o băută la care se cade pe jos , iar de niro face sprint stradal denudîndu-se cu o sprinteneală de olimpic.. m-am născut eu într-o perioadă greşită sau care-i faza cu genul ăsta de umor? chestia aia e funny sau? sau vrea să spună că rusul şi-n alaska e tot rus? mdă. quod erat demonstrandum.

se spune mereu ca scena nuntii de la inceput e prea lunga si ca ar fi putut fi taiata la 5 minute. nu se intampla mare lucru in ea. interesant e ca cimino chiar a taiat-o la 5minute, dupa care a revenit , pentru ca si-a dat seama, impreuna cu editorul lui, zinner, ca nu functioneaza. scena lunga a nuntii e necesara nu pentru continutul ei narativ, cat pentru faptul ca echilibreaza intreaga actiune care urmeaza. se reda in ea legatura stransa, solidaritatea, dintre membrii acelei comunitati, lucru care motiveaza lupta pe care o poarta personajele mai tarziu in film.
Mercutio is offline   Reply With Quote sendpm.gif