Thread: Vegetarianism
View Single Post
Old 30 Mar 2012, 19:41   #19
Pupaila
Senior

Pupaila

O umila parere

Eu unu cred ca e un subiect asa de general incat putem aduce destule afirmatii pro si contra.Dupa cum spunea cineva mai sus fiecare isi da seama ce mancare ii prieste si poate sa aleaga sa fie omnivor,carnivor sau vegetarian. Chestia e ca nu doar regimul alimentar ne poate pastra vesnici tineri atata timp cat purtam un cap pe umeri ala va conduce tot si o problema simpla ne poate strica buna functionare a acestuia si isi poate neglija functiile.
Sa luam un exemplu simplu: cand esti bolnav iei niste pastile care stimuleaza anumite glande pentru a ne grabi sistemul de vindecare...intrebarea e daca poti sa stimulezi moral prin intermediul creierului aceste glande ? pentru ca o mare majoritate de pastile au mai multe efecte negative decat alea pozitive...
Nu stiu cat de corect din punct de vedere medical m-am exprimat,nu sunt un expert in domeniu si nici nu vreau sa fiu.
Totusi nu neg ca intr-o combinatie potrivita legume+fructe au efecte benefice...din cultura mea generala stiu ca o persoana din Germania(sper sa fi retinut bine) a realizat o dieta cu legume+fructe prin care se zice ca trateaza cancerul,totusi nu a avut succes mondial pentru ca companiile petroliere au avut grija sa combata aceasta problema pentru ca sufereau pierderi destul de mari daca aceasta dieta se demonstra a fi un succes.(am vazut un documentar despre asta)
Voi incerca sa dau de acel documentar si voi pune link-ul aici daca il voi gasi.Sper ca in mare parte sa nu fie o pierdere de timp tot ce am scris si daca veti gasi greseli o sa imi dau seama si eu,asa ca nu va obositi sa ma corectati...nu toti merita sa va pierdeti timpul sa ii schimbati sau sa ii corectati.
Pupaila is offline   Reply With Quote sendpm.gif