View Single Post
Old 28 Mar 2012, 21:12   #8
cristiadis
Novice

cristiadis

Sincer sa fiu, am ramas oarecum dezamagit de film. Dezamagit in sensul ca vroiam mai mult si ideea filmului avea acel potential pentru mai mult.

Am avut altfel de asteptari. Imi imaginam ca jocurile vor dura ceva timp si se vor extinde pe cel putin 2 filme, timp in care vom putea cunoaste personajele prezentate. Am ramas mirat cand am vazut cat de repede mor, fara macar sa aflam nimic despre ei. Mi-a ramas un exemplu in minte. Era o fata roscata pe care tot timpul o vedeai fugind, si parea destul de isteata. Toate scenele cu ea sugera ca urma sa aiba un rol important in poveste. Ca sa vezi mai apoi ca au gasit-o otravita cu ceva fructe de padure. Sec.

Un alt lucru ce nu mi-a placut a fost asa-zisa poveste de "dragoste" dintre cei doi. A fost goala, fara pic de consistenta. Am auzit mai apoi ca in carte nu a existat dragoste la mijloc ci a fost doar parte din joc. Dar chiar si asa, atunci filmul trebuia sa sugereze asta, si o putea face prin tot felul de chestii subtile.

In rest, chiar mi-a placut ideea filmului, mi-a placut cat de extravagant au fost ilustrati oamenii si nu in ultimul rand mi-a placut de actrita in rolul lui Katniss. Dupa povesti pentru acelasi target, gen Twilight, e chiar revigorant sa dai de un personaj feminin puternic care are un cuvant de zis.
cristiadis is offline   Reply With Quote sendpm.gif