View Single Post
Old 27 Mar 2012, 07:59   #134
Federico
Snob Elitist

Federico

Sa-mi bag pula, omule, mi-ai dat toate planurile peste cap. E incredibil de sublim ultimul screenshot. As simti c-as comite un pacat pe care nu mi l-as putea ierta daca n-as marturisi cat de mult poa' sa-mi placa.

Originally Posted by omudindulap:
Cateva cadre dintr-un film descoperit recent, The Weeping Meadow

Superbe si astea. Toate. Nu cunosteam filmul dupa titlul dar la poza asta deja-vu stilului era atat de puternic incat am fost la un milimetru sa nu ma loveasca in plina figura numele-de-nerostit-fara-sa-verifici-intai-pe-google al grecului.

Originally Posted by omudindulap:

Potential enorm. Ce altceva ti-ai mai putea dori decat o perpendiculara pe spatele cuiva. Si mainile, in felul in care sunt dispuse, creeaza o intensa simetrie si impregneaza cu plumb atentio-fag (asta-i pentru White1 ) aripile cadrului. Insa fundalul nu colaboreaza cu acelasi fler. E si haotic un pic, dar in primul rand ofera un contrast indigestibil.

Quote:
Plot rascolitor insa ma enerveaza ceva la cum conturul saltelei hartuieste pe trei laturi intregi conturul pozei.

Quote:

Perpendicularitate, axialitate, da, bun. Insa reflexiile lampilor pica de-a-mpulea rau si background-ul e confuz, indistigibil, iar restul elementelor sunt plasate inarmonios.
Quote:

Perfecta!
Quote:
Interesante cele doua centre de interes ale pozei si dialogul compozitional dintre ele, insa cromatica e prea spalacita.

Cristina: alea din X-Men, sau ce pula mea o fi ala, sunt de o banalitate terifianta. Sorry.

Namaste: minunate ultimele doua serii, in special cea din cel mai minunat film al lui Kurosawa. Foarte picturale.