Primele 8 ori l-am vazut intr-un interval de vreo 2-3 luni acum vreo 5 ani cand a avut premiera pe HBO. Era perioada cand abia imi incepusem si eu
pelerinajul cinematografic si HBO era in mare parte singura sursa de filme si ma uitam la tot ce prindeam. Acelasi lucru (7-8 vizionari in 2-3 luni)s-a intamplat si cu: Babel, Syriana, Proof, Must Love Dogs (Ha! Ha! Ha! Ha!), Sideways si-nca vo cateva. Restul au venit la intervale destul de aerisite si mai degraba din motivatii nostalgice decat din atasamentul fata de calitatea filmului in sine.
Quote:
Eu unul nu pot sa revad un film asa la scurt timp ca nu-mi starneste interesul la fel ca atunci cand il las sa coaca juma' de an sau un an
|
La mine primul gand care-mi trece prin cap dupa premiera reusita a unui film e cand sa-l revad mai curand. Dac-ar fi dupa mine (id est, dupa latura mea instinctuala) as baga la orice film nou si bun o vizionare tripla in curs de o saptamana. Insa se interfereaza gardianul ratiunii si tre sa ma submit.
Quote:
Goodfellas ca de ce nu-mi placea.Il vazusem cand eram mai mic si nu mai retineam multe amanunte din el.L-am vazut cum trebuie pe la sfarsitul lui 2009 parca si tot nu ma dadea pe spate desi il respectam.Dupa 3-4 luni l-am revazut si m-am indragostit de el.
|
Prima oare cand am vazut Goodfellas reactia a fost: yay, best film ever. La putin timp dupa (maxim un an), la a doua, mai ca n-am varsat.