L-am vazut de cel putin 12 ori.
Da, DiCaprio e mai
on-topic decat Damon, dar are si ultimul momentele lui (intalnirea cu psihologul, in lif; toata tarasenie de pe acoperis din climax; si inca destule micro-detalii precum expresia pe care-o are cand ii zice camaradului sau care se va dovedi a fi tot sobolan bancul cu Plolonia, scena in care e cu agentul sa-si cumpere apartamentul; reactia inainte de scena de pe acoperis cand e sunat de Leo si acesta ii zice
two-faced faggot e brilianta (e un motiv subtil in legatura cu homosexualitatea, in jurul personajului sau, pe care mi-ar fi placut sa-l disec in proiectul de analiza la care am atentat).
Quote:
Cel mai mult m-a enervat scena in care mierleste Nicholson,a fost fake,fake,fake!
|
Da, ce face echipa de interventie in tot timpul ala in care au discutat si s-au impuscat "cu foc" (si la propriu si la figurat) Damon cu Nicholson? Sunt multe lufturi grave. Cel mai mult m-au deranjat pe mine cele coversationale, in momente in care se trage de plapuma improvizatiei mai mult decat le primte talentul actorilor.
-Microprocessors.
-Micro-what?
...
-He's compromised.
He's what?
Ambele la DiC. De fiecare data false.