View Single Post
Old 18 Mar 2012, 19:22   #129
Igor12
Veteran

Igor12

Nu m-am referit la gluma "memorabila" in sine ci la faptul ca a fost adresata unei categorii de consumatori de filme. Nu mi se pare corect fata de ceilalti participanti ca filmele lor sa fie considerate de genul asta. fiecare a pus ce a crezut de cuviinta, nu a cautat sa se inscrie neaparat in anumite standarde extrem de ridicate. De asta am sarit.
Ma deranjeaza modul agresiv (ca sa nu zic nesimtit) in care pui problema. Crezi ca am vrut sa te dau pe spate prin faptul ca "wow, pot sa caut o definitie in Larousse, ce tareee"? In nici un caz. Voiam doar sa exemplific exact la care tip de definitie m-am referit cand am folosit "snob".
Probabil ca stau intr-un cartier extrem de incult, la mine, vanzatorii de telefoane de la coltul strazii inca nu folosesc "snob" cand vine vorba de "clientii" lor. O sa le atrag atentia ca nu-s in trend, sa se puna la punct cu vocabularul, altfel o sa le scada afacerile. Si da, stiam ca snober e tranzitiv, dar nu mi s-a parut ca e musai sa zic asta. Si chiar crezi ca e necesar sa facem analiza pe text? Am folosit un cuvant plecand de la o anumita definitie. Care pare a fi problema? L-am folosit incorect? Daca da, poti explica si fara sa sari la jugulara. ( definitia ta din post nu merge)
Igor12 is offline   Reply With Quote sendpm.gif