Sa fim seriosi, un numar mare de puncte adunate de la un numar mare de votanti, care are o medie de 2.5, pentru primul film tras la sorti comparat cu al 7-lea film tras la sori, cu numar total mai mic, dar cu o medie de 4 nu reprezinta popularitatea ci curiozitatea si nu neaparat a filmului, cit a turneului. Daca numarul de participanti scade cu fiecare nou film, eu asta inteleg, nicidecum popularitate, care iesea oricum din start, pentru ca daca intrebam pe fiecare user cite filme din lista asta a vazut inainte de a fi afisata, nu cred ca multi se pot lauda ca au vazut prea multe.
Media notelor cu nr de participanti la vot in paranteza reprezinta acelasi indicativ ca nota oricarui film de pe imdb, adica o nota f. mare la putine vizionari te gindesto ori ca sint rudele regizorului ori ca e vorba de niste nebuni, neintelesi, nota mare cu multe vizionari, e clar un film de mare consum, deci il privesti sceptic si o nota relativ mica, la un nr mare de vizionari, poate fi o capodopera, pentru ca numarul celor care au dat nota maxima nu a putut compensa numarul celor care au dat nota minima, pentru ca nu au inteles absolut nimic din film..
Din punctul meu de vedere, nota asta finala e mai mult o joaca, pina la urma, daca ai vazut 10 filme noi din care 3 ti-au ramas in cap si-ti dau de gindit, asta e de fapt cistigul fiecaruia.
Apropos, eu am inceput sa vad filmele in cu totul alta ordine si nu-mi pare rau deloc