View Single Post
Old 15 Mar 2012, 10:04   #4122
iiii
cu 4 de i

iiii

hehe.
aseara am vazut pe tvr meciul... exceptand comentariul lui olaianos... care inafara sa zica jucatorii , la cine e mingea, nimic nu mai zicea... vb lui banciu.

oricum meciul din anglia a fost frumos. lectie de fotbal. ambele echipe dorind sa mearga mai departe in competitie, mai ales ca napoli avea avantajul scorului de pe teren propriu.

dar uite ca cei de la chelsea au jucat sansa pana la capat si eu avut parte de un rezultat bun, ramanand singura echipa din UK care mai e in champions league...

ma asteptam sa marcheze lavezzi sau cavani pt napoletani dar nu a fost asa... bomba lor, a venit de la un turcalete de la mrginea careului... frumos gol, era 2-1 pt chelsea , dar napoli mergea mai departe. apoi vine hentzul din careu, gol lampard!!!! egalitate la scor... prelungiri. GOL chelsea... 4-1 , si am zis... sa vezi acum asediu napoletan... dar de unde.? inafara de cateva faze la poarta lu ceh, nimic. tot chelsea juca ... oricum ma bucur pt reusita englezilor.

cat despre meciul lui real... am vazut numai rezultatul , tot pe tvr1... nimic nou. cska a venit sa fie executata.