Originally Posted by Flavio:
Originally Posted by nikkolle:
Ce vrea sa auda un barbat "adevarat" de la o femeie ???
Gicule, ce faci acasa devreme? Nu era vorba ca te duci la carciuma cu prietenii?
Ce sexi esti cand esti beat! Azi?
Prefer sa vad cu tine fotbal decat sa merg la fotbal.
Hai sa mergem azi la plimbare, sa te uiti la poponetze de femei tinere.
Scumpule, fata vecinului se bronzeaza goala pe balcon. Vino repede sa vezi. Scumpule ma gandeam ca eu castig bine pentru amandoi. Ce-ar fi sa-ti dai demisia si sa fii acasa cat e ziulica de mare?
Cum, nu ai nimic de baut? Urca-te repede in pat, ca dau eu o fuga pana la magazin sa-ti iau o sticla de vin.
Vai, uite, ai un fir blond pe tricou... nu-i nimic... il iau eu... si data viitoare cand vrei sa te intalnesti cu amanta ta... zi-mi si mie, sa plec de acasa, sa va las singuri 
|
Si acu sa vedem cum arata chestia asta cu o femeie
Ce vrea sa auda o femeie "adevarata" de la un barbat ?
Gicuta, scumpa mea ce faci acasa devreme? Nu era vorba ca te duci la salon cu prietenele? 
Ce prostuta esti cand esti beata! Azi?
Prefer sa merg cu tine la salon sa aud cum barfiti decat sa ma duc la fotbal.
Hai sa mergem azi la plimbare, sa te uiti la forma penisului prin pantalonii unui tanar in timp ce ma tii de mana.
Scumpa mea, vino repede e vecinu de vizavi cu care iti faci ochi dulci, se bronzeaza pe balcon.
Scumpa mea uite ce ma gandeam eu: si asa castig destul de bine pentru amandoi, ce-ar fi sa nu te mai duci la munca si sa stai acasa sa-mi f..ti banii si cardu pe prostii. ce zici? ti-ar place?
Cum, nu ai nimic de baut? Hai urca-te in pat ca iti aduc eu ceva .
Vai ,uite ..iar isi pune esarfa pe gat cand pleaca la munca, de parca eu nu stiu ca e supta pe gat de catre amant...
PS: As vrea sa-i spun ca si eu am o muscatura pe fund, daia fac dragoste cu ea cu chilotii pe mine 
|

tare si asta

Doar ca PS-ul nu era in primul banc

)