Da, a fost misto. Fugeam de el degeaba. Cel mai tare a continuat sa ma gadile 'cinematografia'. Am un fel de fetis pentru asta, uneori o pun in fata ideii si povestii ca importanta. Stiu ca poate parea un pic snobist si neverosimil dupa citatul din Asylum de acum cateva minute, dar e o poveste mai veche pe care am mai mentionat-o pe-acici cum eu chiar simt la astefel de filme intersant pozate si fugarite cu camera (si montate, intr-o oarecare masura) o puternica satisfactie in senzatie de aprofundare a constiitei conceptului de spatiu. (Shit, ce pretentios poa sa sune, dar n-am ce-i face) : La TKS, faptul ca a fost binisor scris si jucat n-a stricat, de asemenea.
N-am zis shit in sens denigrator, ci in sensul de ciudatenie. Inca vreau sa-l vad in viitorul apropiat. Am mai pus ochii (si mana!) pe Finistrrae si Araya, si-o sa bag un tackling la ele cat de curand.
Quote:
tre să revăd lista aia, să văd ce filme îs mai viewer-friendly de pe acolo,
|
Sunt numai extraterisme pentru muritorii de rand, fii pe pace. Intreaba pe cine vrei. Daca a auzit unu din 20 de insi interogati de vreunul din filmele sau regizorii listati de tine, o sa fie un miracol.
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...=81650&page=22