Mie nu mi s-a parut totul fals,chiar m-am identificat cu anumite aspecte din personalitatea ei iar felul in care sunt prezentate celelalte personaje mi s-a parut destul de bine realizat incepand cu Matt,care datorita handicapului rezultat din bataia primita in liceu traieste o viata solitara si isi gaseste scuze pentru a nu realiza ceva mai important in viata,ajungand la Buddy,vechea dragoste a lui Mavis,care duce o viata nespectaculara dar fericita intr-un orasel unde nu se petrece mai nimic.
Mavis este intradevar superficiala dar are tulburari psihice cu care ai putea sa te asociezi in cazul ei,practic filmul nu mi s-a parut sa aiba neaparat o morala clara ci mai degraba a fost un character study al unei persoane frustrate si speriate,care nu se adapteaza sau nu vrea sa se adapteze ideii de viata fericita propusa de societate.Practic,cred ca o sperie gandul de a face copii si a duce o viata simpla intr-un orasel ca Mercury,motiv pentru care si bea in cantitati industriale,ca sa uite.
Nici n-ar fi drept sa-l compari cu Up in the air sau Thank you for smoking,scenarista fiind Diablo Cody,deci mai bine l-ai compara cu Juno doar ca e mai serios si se injura mai mult.
Evident se putea exploata subiectul ceva mai profund dar chiar si asa mie mi-a placut iar Charlize mi s-a parut spot on.