View Single Post
Old 04 Mar 2012, 18:08   #28
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by Neuptolem:
Asa Coiotule, asigura-i spatele Diamondului, poate asa faci si tu rost de vreo fatuca frageda acostata pe strazile bucurestilor.

Incredibil cat se umfla-'n coaie, in curand are sa si stropeasca cu sperma cu credinta intiparita ferm ca e guru sexului.

Da, atacul asupra Diamondului echivaleaza cu un sport extrem cu nuanta de Fight-Club.
Pur si simplu detest internautii de caracter, macho-man-ii astia cu pasiuni false menite doar sa impresioneze prostimea din jur, in special femeile mai slabe de inger si fiintele cu pregnante bestiale. N-am inteles absolut deloc rostul acelei sectiuni pe site cat mai ales numirea astuia Dictator acolo. Dar cel mai revoltator imi pare crezul sau intiparit ferm ca a fost profetit sa manuiasca acea sectiune. Uite ca eu nu tremur atunci cand vad un malau de 2 metri si 4 tone dotat ca-'n fanteziile nesatulelor. Doar o iau razna pt ca stiu ca Dumnezeu nu mi-a dat dreptul si nici forta sa-l distrug pe loc asa cum strivesti un gandac sub talpa. Si incep sa ma minunez a cui ma'sa ei de creatie e specimenul in cauza?!?
Mama ei de viata! Inca un whisky, please!

Pe unde o mai umbla Neupto?