Originally Posted by anaemona:
Ultimul meu film e The departed. In prima jumatate de ora a filmului m-am chinuit sa-mi amintesc cind l-am vazut, pentru ca imi aminteam fiecare replica, fara sa-mi amintesc, pe ansamblu, ca am am vazut filmul asta, altfel nu ma apucam sa ma uit la el; poate doar am visat. Dupa jumate de ora treaba s-a rezolvat, nu mai stiam nimic din ce se intimpla pe ecran, asa ca m-am linistit si am putut sa-l urmaresc. Comentarii inteligente n-am, decit ca mi-a placut, in special di Caprio si muzica. Ce sa mai, e un film care te tine in tensiune, cu eleganta, as adauga. Te enerveaza putin toate stropiturile alea de singe din final dar treci cu vederea gindindu-te ca au fost facute pentru o cauza nobila 
|
Am revazut si io recent The Departed (cred ca exact cam pe vremea cand ai postat tu mesajul which is funny) a 11 sau a 12 oara!! A fost atroce lol. Insa tot mai are cateva faze care nu se dau bautete si pace nici dupa atata tavaleala. Cred ca sunt nemuritoare. Ex: aproape toate fazele cu Marc Wahlberg, si scenele de pe acoperis din ultimul act, plus cea cu telefonul. Scenele de pe acoperis sunt de o asa frumusete fotografica (nu numai, of course) de te (ma, of course) ia cu furnicaturi in buricele destelor. Am revazut o groaza de filme in ultimul timp. Simt asa o fobie fata de noutati si necunoscut cum n-am mai pomenit, si mi-e frica sa nu ma dezamgeasca ce nu cunosc si prefer sa ma tot intorc la vechituri abuzate pe care le-am intors pe toate partile (vi s-a-ntamplat vreodata?). De ex, am vazut Tinker Tailor de 4 ori, The Social Network de doua ori in ultima saptamana (pt a 6 sau a 7-a oara si e din ce in ce mai bun, nu i s-a ofilit nici o petala), Fight Club a 4 oara (nu mi-a placut niciodata dar tot continui sa-i mia dau sanse lol; insa nu pot sa m-apropii de el, e prea tras de par, prea senzationalist; plus ritmul - prea videoclipoidal pt mine... plus naratorul : puke: ) Se7en, tot a 4-a oara - la fel ca TSN, din ce in ce mai bun; prima oara nici nu mi-a placut cine stie ce dar si-a dat drumul dupa; cred ca-i cel mai bun rol al lui Pitt; iar finalul cred ca are unul dintre cele mai zdrobitoare suspansuri ever, e o tensiune gretos de acuta acolo; gretos ca 'cinematografia' arsa de apusul ala canicular.