View Single Post
Old 29 Feb 2012, 20:57   #1093
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Originally Posted by the_andreea:
Dap, au fost multe titluri de care nu auzisem pana la acel moment si care au fost pe gustul meu. Si a fost si singura colectie pe care am urmarit-o. De la Adevarul am luat doar 2 romane pe care nu le aveam si doream sa le citesc (inca mai asteapta sa le vina randul)

Intr-adevar o colectie ce merita citita. Taica-meu le-a luat pe toate si le-am citit pe toate minus doua pe care nu le-am putut digera la vremea respectiva - Jack Kerouac - desi chiar m-am straduit... si inca una scrisa parca de o tanara frantuzoaica. In rest - toate au fost super, chiar daca pe unele le citisem deja - le-am mai citit o data.

Acum citesc Cantecul de gheata si foc de George R.R. Martin - dupa care s-a facut Game of Thrones. Primele 3 romane le-am devorat in vacanta de iarna, m-am impotmolit la al 4-lea din care tot citesc cate un capitol-doua pe zi. Faina fantezie, dar lunga - 5 volume de 8 kile in total (le-a cantarit taica-meu ) - si inca nici nu e terminata.