View Single Post
Old 29 Feb 2012, 14:14   #41
veonello
Novice

veonello

Daca-mi permiteti doua observatii din afara:

1. Cosmin, incearca sa fii mai relaxat. Odata ce te expui, trebuie sa fii suficient de tare incat sa suporti criticile (indreptatite sau nu), rautatile (indreptatite sau nu), uneori chiar oameni prosti si invidiosi, alteori doar oameni care au dreptate, dar vorbesc fara menajamente. Nu mai pune la suflet, nu mai raspunde defensiv la rautati. In fond, tu ai gandit si facut un film, nimeni nu-ti poate lua asta!

2. De doua pagini incoace citesc cum sariti la gatul autorului fara sa fi vazut filmul. Cum mah sa te iei de faptul ca se cheam Tax Payer inainte sa-l fi vazut?! Brazil de ce se cheama Brazil? Ca doar nu se petrece in Brazilia! Si nu, nu cautati pe google. Daca sunteti profesionisti, trebuie sa stiti deja. Daca nu... sunteti niste copii invidiosi pe colegul vostru Cosmin ca are o jucarie noua mai misto ca a voastra.

Recunosc ca si eu am judecat gresit trailerul, in prima faza. Dar, ca si altii de pe acest forum care s-au luat de Cosmin, am avut reactia asta intrucat campania pentru film e gresita. Una este "primul film postapocaliptic", cu totul alta este "un film de licenta, facut fara bani". Nu stiu cum e filmul, bun sau rau, dar campania trebuia facuta altfel. In interesul tau, ca sa nu te mai expui la critici

Last edited by veonello : 29 Feb 2012 at 14:22.
veonello is offline   Reply With Quote sendpm.gif