Buna, caut si eu un film SF pe care l-am vazut in intervalul 1996-2000 , nu mi amintesc exact pe TVR1 sau TVr2. Nu-mi amintesc prea multe detalii, si nici actori.
Un profesor , scriitor sau medic nu stiu ce era exact ajunge pe un taram/planeta populata de tot felul de creaturii ciudate; medicina era foarte avansata; virusii puteau fi vazuti cu ochiul liber si operatiile se faceau direct cu mana; cei care se urau intre ei isi transmiteau prin limba cred... niste viermi foaret mari care intrau prin piele in organism si persoana respectiva murea. Iar cand murea apa marii se transforma in sange si se auzea un tipat ciudat. Cei de pe planeta ziceau ca e strigatul marii si ca-l cheama pe decedat. Mai era si o imparateasa care era tinuta prizoniera de un monstru pentru a-si ispasi nu stiu ce pacate, nu stiu exact( nu e Star wars; monstrii seamana cu cei din star...dar filmul asta e altul). Era si o ptrintesa care tot visa ....doi munti care se bateau cap in cap........Poate sa-mi spuna cineva cum se numeste? Multumesc