View Single Post
Old 28 Feb 2012, 13:14   #164
Malombra
Guru

Malombra

bruce willis e sub demnitatea mea????

cine a zis asta? nu se poate, dar e o calomnie strigătoare și strigoitoare la cer!! 1911 - avem în casă 2 compuri și mai trag și eu cu ochiul la ce se uită lumea. cu ocazia asta, mi se întâmplă și chestii bizare. într-o zi mă uitam la parajanov, apoi am văzut zabite nedele (squandered sunday) sau așa ceva. la filmele astea, la un moment dat ecranul se umple de cruci albe. coincidență. mi s-a părut un pic freaky când și la filmul la care se uitau dincolo, miracle at st. anna, am văzut încă un ecran umplîndu-se cu cruci albe, chiar la începutul filmului, de altfel singura sa fază faină . sau ni se întâmplă să ne uităm simultan la o fază în care eroul face tir sau plivește varza de ex. nu de alta, dar trebuie să folosesc și ratingul de o stea pe mubi, nu pot să bag numai de la 3 în sus, poate mai zice cineva că nu am discernământ. cel mai tare e grey daisies - el/ea votează cu minus în față

ea i-a șutit banii? eu nu cred. a împins-o pe o tanti. pe scări așa, puțin, știind că e gravidă. da, un fleac acolo. contează că a fost înainte de asta accidentată? eu zic că nu. știi că e gravidă, aia îți jură pe ce are mai sfânt și ăla o împinge. apropo, poate iepurele nescos din mânecă, la crescătoria care a invadat filmul, e poate acela că vecina văzuse de unde luase aia cheia... eu zic că cineva care a furat la sfârșit nu ar mai fi făcut atâta caz de un jurământ strâmb. cam ilogic.. de furat furi, dar când e să ți se dea fără să furi, faci nazuri. nu-mi spune că la sfârșit a împiedicat-o jurământul pe coran, oricât o fi de nătângă, nu cred că nu-și dă seama că allah te vede și când juri, și când nu juri. ai văzut și tu atmosfera din film.. piggier? piggier than the guy, nu? a, siigur, sunt și mai porci.

Last edited by Malombra : 28 Feb 2012 at 13:18.
Malombra is offline   Reply With Quote sendpm.gif