Originally Posted by Pepper:
....... Bleach (am trisat si am citit manga pana la finalul sezonului ca nu mai aveam rabdare sa astept cate un episod pe saptamana dupa un maraton intensiv de 10-15 episoade/zi).....
.
|
Lamureste-ma si pe mn, DOAR 15 ep pe zi? Eu odata ce prind un anime bun o tin si in 40 episoade pe zi....nu tine mult animeul, oricat de lung ar fi, totusi de la un punct bleach incepe sa ma plictiseasca, mai fain a fost death note. In fine, ca sa ma bag si eu in discutie, ma uimiti oameni buni.Niste nume de animeuri p-aice total necunoscute pentru mn, si eu care credeam ca pe animezup.ro (recomand site-ul tuturor fanilor anime) sunt toate.....in fine. Am vazut vreo 20animeuri pana acum, iar in lista mai am inca 20. Anime fain am inteles ca ar fi
Dantalion no Shoka, Claymore, Freezing sau
Blood-C. In mare parte, ceea ce ma deranjeaza cel mai mult la atitudinea romanilor fata de anime e ca compara chestii banale ca Pokemon (care dupa parerea mea nici nu prea e anime) cu Sara no Otoshimona. Acuma poate fac cliseu clasic ca intreb, dar cum e vorba de animeuri in acest topic , la death note (cine a vazut si filmele, nu numai animeul si manga), ce ati fi facut cu puterea carnetului?
Ca mai vreau sa mai vad si alte pareri, nu numa parerile tancilor obsedati de Naruto.... mie death note mi se pare un anime genial.....poate Monster asta o fi mai bun decat DN , il bag si pe el la lista animeurilor de vazut, nu l-am vazut inca...