View Single Post
Old 19 Feb 2012, 13:38   #22
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Cred ca pt a fi dezamagit de ceva trebuie mai intai sa ai asteptari de la acel aceva , apoi acel ceva sa iti insele asteptarile:.Pe mine in 2011 m-au dezamagit :
-The Descendants un film de la care aveam ceva asteptari ( mai mult datorita cronicilor bune ) si care s-a dovedit a fi un mare fas , fara nimic special ( chiar nu pot sa inteleg ce a fost mintea celor de la " Gloabe" sa ii dea unul lui Clooney , pentru un joc foarte plat)
- Loverboy un film de la care chiar aveam asteptari mari , dar care mi le-a inselat.
- Johnny English Reborn muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllt mai slab ca primul si de cat m-as fi asteptat
- Crazy, Stupid, Love - film de la care am avut ceva asteptari , datorita cronicilor , cand colo s-a dovedit a fi un film dintre mii de alte filme , la fel de previzibil si de cliseizat.
Restul filmelor slabe vazute de mine in 2011 nu le pot incadra la categoria dezamagiri , intrucat era oarecum de asteptat sa fie slabe:, cel putin pentru mine , sau nu se facuse tam tam pe marginea lor :Mean Girls 2 , The Dilemma, Hall Pass, Cougars, Inc, That's What I Am, Cedar Rapids, Amors baller, Bad Teacher, Love, Wedding, Marriage, Take Me Home Tonight, Mardi Gras: Spring Break, The Change-Up, Son of Morning,Martha Marcy May Marlene, Just Go with It, Something Borrowed, Larry Crowne, Monte Carlo, What's Your Number?, A Lonely Place to Die, The Resident, Seconds Apart, The Roommate, The Tunnel, The Caller, Empty, 11-11-11, Shark Night, The Hike.
Mentionez ca nu am mai pierdut vremea si cu "filme" ca : Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides , The Twilight Saga: Breaking Dawn, Harry Potter and the Deathly Hallows sau altele de genul ( am precizat asta ca sa nu se inteleaga ca le-am trecut la filme bune )
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif