Thread: ANIME-uri
View Single Post
Old 15 Feb 2012, 22:20   #343
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Pepper:
Code Geass R1 si R2, dar la ultimul nu cred ca ma bag.

Nu te lua dupa faza ca-i mecha, nu e atat de relevant asta. Problema e ca are alte pacate mult mai mari, precum melodrama extraordinar de exagerata uneori. Daca esti in stare sa treci cu vederea peste asta are si faze bune, precum personajul principal (ala de sta la avatarul meu peste tot inca de cand am vazut anime-ul, adica de vreo 4-5 ani deja), desi multi cam urasc personajul.

Ah da, fara sa-mi dau seama am mintit mai devreme. In urma cu vreo 2 luni incepusem Steins;Gate si chiar mi-a placut cat am vazut, dar l-am lasat din lipsa de timp. O sursa destul de buna pentru a-ti alege animeurile mi se parehttp://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ratings-anime.php?top50=best_bayesian Se poate extinde pana la top 500.

Adaug la recomandari OVA-urile Rurouni Kenshin, cica se face si film anul asta, dar pare sa fie destul de nedrept fata de anime, arata ca un film banal de actiune. Uitandu-ma prin lista aia de 50 mi-am adus aminte (cu placere) de GTO (Great Teacher Onizuka). E mai usurel, mai bascalios, dar mie mi-a placut. E simpatic Nu mai zic de 5 cm pe secunda, poate filmul meu favorit ca anime.

Last edited by Liviu- : 15 Feb 2012 at 22:28.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif