View Single Post
Old 14 Feb 2012, 21:09   #12
aniela07
Guru

aniela07

Cei care au mai facut lucruri de genul acesta stiu ca cele mai interesante feed-back-uri sunt obtinute chiar de la publicul care NU este tinta postului de radio. Este un fenomen care se numeste autoindeplinirea profetiilor. Acesta presupune ca refuzi sa iesi din zona ta de confort, ca nu cauti decat ideile care iti confirma ceea ce crezi tu etc. Eu ii respect foarte mult pe oamenii de la radioul respectiv pentru ca au fost suficient de deschisi pentru a intelege ca ar putea folosi pentru a-si imbunatati emisiunile sugestiile unui public catre care ei nu prea s-au adresat pana acum (tineri care nu le impartasesc credintele religioase). Dupa reactiile voastre, imi dau seama ca la urma urmei s-ar putea ca eu sa fi gresit cand i-am convins ca oamenii in general pot da input-uri constructive chiar daca nu se identifica neaparat cu subiectul in discutie.

Am specificat ca e un radio crestin pentru ca nu vreau sa se bage in chestia asta oameni care ar refuza emisiunile din cauza unei aversiuni personale fata de domeniul religios sau care au o credinta prea puternica in propria religie si ar considera o insulta sa fie expusi la emisiunile unui radio non-ortodox. Nu stiu exact daca emisiunile pe care le-au ales ei ca esantion au referiri directe la religie (recunosc, nu am avut rabdarea si nici timpul pentru a le asculta integral).

Eu nu am nici o religie, am propria mea credinta, dar, daca mi s-ar cere ajutorul, eu sunt dispusa (si am facut-o de multe ori) sa ajut orice organizatie non-profit, indiferent de religia careia apartine (budisti, islamisti, evrei, catolici etc.), atat timp cat nu promoveaza unele activitati pe care eu, personal, le condam : atentate teroriste (si nu ma refer numai la islamisti, ci si la fanaticii crestini, asta ca sa nu va simtit exclusi cumva), sinucideri in masa etc. Deasupra oricarei religii cred ca se afla respectul fata de eforturile oamenilor de a face lucrurile mai bine.
aniela07 is offline   Reply With Quote sendpm.gif