View Single Post
Old 12 Feb 2012, 21:12   #182
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by sergiuseling:
Acuma, sincer dpmdv aceste proteste sunt jenante, penibile de-a dreptul cum a devenit și discuția aici.

Am văzut cum se stiga pe stradă „PDL, USL aceeași mizerie”. Sau „Reformați partidele!” Ce pot să înțeleagă oamenii pe care i-ați votat? Acuma fac și ei schimbări de dragul de a face schimbări să nu se spună că n-au făcut nimic, dar oricum nu pot mulțumi pe cei care spun că nimeni nu e bun.

La fel și la ACTA, se strigă împotrivă, dar aproape nimeni nu știe ce se cere. Dacă ar fi fost clar zecile de mii de oameni care au spus că vor merge în stradă știau exact despre ce e vorba și mergeau. Așa numai vă faceți de râs.

Nu sunt nici cu Băsescu, n-am fost nici în 2004, 2007 ori 2009, chiar eram scârbit de pe atunci de el. Nu țin nici cu marile companii care pun copyright și pe colțurile rotunjite, dar dacă le iei produsul lor și-l dai mai departe fără voia lor mi se pare normal să fie considerat furt și au tot dreptul să se protejeze.

Aproape nimeni nu stie ce cere ACTA., pentru ca cei care au formulat-o nu vor sa stie. Nu-i vorba ca nici ei nu stiu prea multe. Stiu doar atat , ca ii doare la basca de piraterie , ei vor sa spioneze.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif