Originally Posted by Liviu-:
De ce? Exista doar 32 de regizori? Am atatea nume pe care le-as propune intr-un viitor turneu...
|
Poti sa faci asta cu usurinta in formatul pe care l-am propus. Dar filmele vor trebui sa fie votate de ceilalti forumisti. "Datoria" de a vedea un regizor pentru a-ti completa cultura cinematografica nu se va compara niciodata cu placerea reala si pura de a vedea un film care te atrage cu adevarat. Evident, cele doua nu se exclud, prin urmare nu propun un concurs de entertainment. Dar cred ca trebuie sa exista o schimbare de perspectiva spre a face concursul unul mai placut si nu unul strict de arta si cultura cinefila. Altfel riscam sa pierdem si cele 2-3 voturi care au mai ramas.
Quote:
Twinsen, eu am, deocamdata, o obiectie la propunerea ta. Totul e ok pina forumistul x propune un film. Ca sa cistige runda va propune un film pe care stie ca toata lumea il va vota, dau si eu niste exemple: Drive sau Inception. Ce concurs mai e asta?
As fi de acord sa se faca propuneri de filme obscure, regizori neconsacrati, dar si in cazul asta, de ce as vrea sa vad filmele astea cind am inca sute-mii de filme nevazute, ale unor regizor consacrati.
|
E foarte simplu, Sa zicem ca unul din useri alege Drive sau Inception, pe care le-ai vazut deja. In cazul asta participarea la runda e foarte simpla, nu mai trebuie sa-ti rezervi doua ore ca sa urmaresti filmul. Celalalt user insa e liber sa aleaga un film a unui regizor neconsacrat. Daca se voteaza mai mult pentru Drive, vine runda urmatoare cu un user nou si doua filme diferite. Daca noi vom vota mai mult pentru Drive si Inception, inseamana ca asta ne place si asta ne dorim. E o reflexie a comunitatii Cinemagia. Noteaza insa ca pentru a vota cu Drive trebuie sa vezi si celalat film, care poate fi o capodopera alb-negru din anul 1934. Aici intervine factorul de dezvoltare a culturii cinematografice si totodata va fi punctul in care se vor bloca cei care nu sunt interesati cu adevarat de film.