Originally Posted by Kriss_Kringle:
Looks really good. Pe mine cel mai tare m-a ingrijorat bugetul care mi s-a parut mic initial, credeam ca o sa se axeze aproape in totalitate pe anii de liceu ai lui Peter si ca abia tarziu o sa isi puna masca. Din fericire, nu e cazul

. N-am fost niciodata cu adevarat impotriva ideei de reboot, din simplul fapt ca trilogia anterioara luata ca un intreg e slaba. Prima parte a fost ok, a doua VERY entertaining, salvata in mare parte de unul dintre cei mai buni villaini, Doc Ock, iar a treia a fost dezastruoasa, lasandu-mi un gust amar. Intr-adevar si eu tot la Killer Croc m-am gandit cand am vazut soparla

, o fi pentru ca in urma cu cateva zile am reusit si eu sa termin Batman Arkham Asylum. Mi se pare singurul minus al trailerului, soparla nu ma convinge deloc, imi si aminteste de Hulk pe alocuri, mi-ar fi placut sa fie...dunno, mai putin masiva. Alt minus care are mai mult legatura cu o preferinta personala, mi-ar fi placut sa fie Mary Jane aleasa

, dar in The Amazing Spider-Man oricum povestea se axeaza la inceput pe relatia dintre el si Gwen. I just like MJ, that's all
The Avengers Superbowl TV Spot
http://screenrant.com/the-avengers-s...er-rob-149737/
Looks ok, dar spre deosebire de altii, eu nu ma entuziasmez prea tare. Cu mult mai mult entuziasm astept Dark Shadows, care apare cu o saptamana mai tarziu. Culmea, apare peste trei luni si inca n-are nici macar un trailer sau un poster oficial, ci doar cateva imagini

.