Multumesc pentru apreciere
As vrea sa vad mai multe impresii despre cum s-a desfasurat turneul, despre eventuala dorinta de participare la inca unul. E clar ca in a doua parte lucrurile n-au mai mers atat de bine, dar, cum a zis si Chambord, cred ca lucrul asta se poate imbunatati cumva.
Eu momentan sunt in sesiune pana la sfarsitul lunii, asa ca timpul asta poate fi folosit pentru discutii de genul asta, iar pe la inceputul lui martie putem incepe o noua selectie daca sunt destui doritori. Cred ca in primul rand trebuie sa modificam putin formatul, sa-l facem cu grupe in prima parte, asa cum a sugerat Chambord. Asta ar insemna mai multe filme vazute de la fiecare regizor si ceva mai multa obiectivitate (daca poate fi vorba de asa ceva) pentru ca inainte un regizor putea sa prinda o runda cu un film mai slabut si sa fie eliminat chiar daca restul filmelor erau extraordinare. Ma gandesc ca ar fi o idee buna si gruparea filmelor in functie de un anumit profil. Asta ar putea multumi persoanele care criticau compararea a doua filme care nu aveau nimic in comun, dar, cred eu, ar putea rezolva o problema care retinea de la vot unele persoane (inclusiv eu in unele momente). Ma gandesc aici la meciuri in care era un regizor care parea interesant si unul care nu ne placea. Chestia asta ar putea sa creeze si un oarecare dezechilibru intre discutiile purtate pe unele grupe, dar se pare ca lucrul asta se intampla oricum.
In fine, as vrea cat mai multe pareri despre fostul turneu si poate despre viitorul.