Nu ma refeream la apa de spritz ci la cea plata, bauta in mod curent. Pt ca sincer, cred ca isi da toata lumea seama ca bautul apei de la robinet e sinucidere lenta.
Bucovina consum si eu zilnic. Mi se pare OK calitativ si in plus au la 5l si iau cate 2 sticle odata. Ar fi cam enervant sa umblu cu sacosele de sticle de 2l. In schimb am vazut ca are reziduu sec cam mic. Asta inseamna ca nu iti aduce mare aport de minerale. Si vara de ex, cand transpiri, nu pierzi numai apa ci si saruri. Nici n-am vazut-o amintita in articolul lui sergiuseling:
In concluzie, o apa ideala de consum zilnic trebuie sa fie necarbogazoasa, bogata in ioni de calciu si magneziu, dar saraca in sodiu, cloruri, nitrati si sulfati si doar o parte dintre apele plate, minerale si carbogazoase comercializate in Romania respecta aceste standarde de calitate. Ele sunt: Borsec apa plata, Carpatina Forte si Light, Roua Muntilor carbogazoasa si plata, Dorna plata, Perla Harghitei minerala, Zizin, Sport Calipso apa plata, Lipova naturala, Vera Aqua, Evian, Vittel si Perrier.
Cred ca o sa incerc sa trec pe Borsec sau Dorna. Le-am mai consumat ocazional si mi s-au parut faine. Acum vad ca si analizele de laborator sunt in favoarea lor.
Cititi si asta:
http://www.adevarul.ro/life/sanatate...20398308.html#