View Single Post
Old 06 Feb 2012, 01:25   #20
buticut
Guru

buticut

Originally Posted by sergiuseling:
Sigur ar trebui să fie pe 2012, doar nu te poate dezamăgi retroactiv.

Depinde de data lansarii pe care o iei in calcul, de aia si intrebam, pentru ca l-am vazut in 2012, dar la americani a aparut in 2011. Nu stiu cum poate sa fie filmul si dezamagitor, dar si exceptional in acelasi timp...in fine. Pe mine de la un moment dat ma amuzau toate cadrele in care aparea sotia semi-moarta, pentru ca ne aratase tot aceeasi imagine cu ea pana la refuz. Cand am vazut secventa cu lacrima lui Clooney, am stiut ca o vor folosi la premii precum SAG, ceea ce s-a si intamplat. N-a jucat rau, dar nu mi s-a parut cu nimic mai presus fata de celelalte roluri ale sale. Noutatea este ca de data asta a ales 'sa-si arate varsta' in rol. Pe mine pur si simplu nu m-a prins, e vechea poveste ca si bogatilor le merge greu, cu diferenta ca aici au plasat-o intr-o locatie mai exotica. In plus, nu ca as justifica tradarea sotiei, dar nu mi-a placut faptul ca el poza in victima, in timp ce ea era za evil witch, fara a avea dreptul la propria versiune a povestii. E usor sa acuzi o persoana care nu se poate apara pentru ca e in coma. Ce sa mai zic ca relatia cu fetele nu era deloc atat de tensionata pe cum ma asteptam, ci dimpotriva. Matt isi face doar la inceput mea culpa, ma gandeam ca pe parcursul filmului o sa pastreze sentimentul de vinovatie pentru ca a fost doar parintele de rezerva, dar treptat, povestea ajunge in punctul in care doar sotia este 'aratata cu degetul'. Singurul moment care intr-adevar mi-a provocat ceva a fost cel in care Matt are acea discutie nocturna cu Sid, atunci mi-am dat seama de ce Alexandra a vrut ca el sa-i fie alaturi in acele zile. In rest, cand vrea sa fie amuzant, reuseste cat de cat, dar cand incearca sa emotioneze, din punctul meu de vedere, esueaza lamentabil. Chiar nu-i inteleg nominalizarile, nu ramai cu nimic din el.

Last edited by buticut : 06 Feb 2012 at 01:28.
buticut is offline   Reply With Quote sendpm.gif