View Single Post
Old 05 Feb 2012, 13:40   #6
chuky_doll21
Novice

chuky_doll21

The girl with the dragon tattoo.

Originally Posted by Kriss_Kringle:
Sincer,nu-l vad sa castige vreun Oscar.Sunt altele mai competente decat The girl with the dragon tattoo.
Si eu am vazut acum 1 an variantele suedeze dar asta nu m-a impiedicat sa compar anumite scene,(din ce-mi aduceam aminte) iar ce am observat e ca in varianta asta a lui Fincher au fost schimbate cateva si nu in bine,au fost mai seci si lipsite de implicare iar Rapace si Mara sunt la acelasi nivel dupa parerea mea.
Spre deosebire de Liviu,mie nu mi s-a parut prea captivanta versiunea asta, lipsind suspansul dar e si greu cand ai de-a face cu o poveste pe care ai mai vazut-o ecranizata.Ambele filme mi se par cam la acelasi nivel dar cum am mai spus,versiunea asta are un atu legat de final care vine mai cursiv si nu e la fel de ieftin si grabit precum cel din cea suedeza.
P.S:Coloana sonora mi s-a parut total pe langa.Parca era un incepator Reznor,care experimenta intr-un film unde era nevoie de o muzica mult mai sumbra.
Am citit si cele doua carti,am vazut seria de 3 filme a variantei suedeze si ilustreaza perfect varianta scrisa.Urmeaza sa ma uit si la cel cu daniel craig in distributie,Povestea m-a fascinat,complexa,detaliata si multa intriga.
chuky_doll21 is offline   Reply With Quote sendpm.gif