View Single Post
Old 02 Feb 2012, 20:27   #17
marcusARCUS
Guru

marcusARCUS

Originally Posted by buticut:
Nu stiu daca sa pun dezamagirea asta pe 2011 sau pe 2012, dar The Descendants clar a fost una mare. Nu vad care e fuzz-ul. E atat de bun in intentiile sale, incat e prea bun, intr-atat incat se creeaza situatii care in mod normal trebuiau sa fie serioase, dar de fapt sunt de un umor involuntar. Va si sugerez un drinking game si sa beti de fiecare data cand ii arata fata sotiei zacand in pat intr-un stil a la Gwyneth Paltrow in Contagion. Ideea filmului cica ar fi ca tatal se reconecteaza cu fetele sale, dar nu a fost prea mare lucru de reconectat. Personajul principal pur si simplu era putin clueless, dar in niciun caz distant fata de ele. In plus, nu mi-a placut dubla morala a lui Matt - daca tu o faci, ai depasit linia, dar daca eu o fac, e ok. Clooney e doar Clooney in rol, a fost de zeci de ori mai bun in The American. Momentele cand ii curg niste lacrimi mi se par extrem de fortate, ce sa mai zic ca doar in una i se vede fata. Nici nu se compara cu Fassbender in "Shame", care in primele 2 minute m-a emotionat mai mult decat a facut-o Clooney tot filmul si care chiar se forteaza sa nu planga "in fata camerei", stergandu-si lacrimile si ascunzandu-se. Macar copiii au facut o treaba buna in The Descendants, pentru George a fost un rol standard. Credeam ca am eu o problema de nu-i vad farmecul, fiindca mai toti criticii au fost incantati de film, dar ca norocul ca pe FB am vazut ca si alte persoane reliable ma sustin . Go go Dujardin!!

Total de acord.
In the event that you find some certain sequences or ideas confusing,please bare in mind,that this is your fault,not ours.You will need to see the picture again and again,until you understand everything.Turn.
marcusARCUS is offline   Reply With Quote sendpm.gif